Latest Lead generation Lead generation strategy

12 työkalua, jotka voivat parantaa markkinointikanavasi

12 työkalua, jotka voivat parantaa markkinointikanavasi

Toimiva markkinointisuppilo varmistaa tasaisen viittausten virtauksen, joka muodostaa perustan liiketoiminnan kasvulle.

Oletko koskaan ollut tilanteessa, jossa olet tehnyt kaiken voitavan myydä tuotteesi, mutta ihmiset eivät osta ? Sinulla voi olla fantastinen tuote, paljon hienoja ideoita ja motivaatiota yrityksesi johtamiseen, mutta se ei valitettavasti aina riitä menestymiseen.

Forbesin mukaan kahdeksan kymmenestä yrittäjästä, jotka aloittavat yrityksen, epäonnistuu 18 kuukauden aikana. Jos et halua toistaa heidän kohtaloaan liikemiehenä, sinun on ymmärrettävä, kuinka myydä tuotteesi tai palvelusi. Tätä varten sinun on pystyttävä rakentamaan tehokas markkinointikanava.

Lyhyesti sanottuna markkinointikanava on malli, joka kuvaa asiakkaan matkaa. asiakas siitä hetkestä, kun he tietävät yrityksestäsi siihen asti, kunnes tekevät ostoksen. Toimiva suppilo varmistaa tasaisen lyijyn virtauksen, joka muodostaa perustan liiketoiminnan kasvulle.

Tässä artikkelissa jaamme 12 työkalua, joita voit käyttää markkinointikanavasi parantamiseen. Työkalut lajitellaan ryhmiinsa, jotta kaiken on helpompaa seurata.

Työkalut lyijymagneettien luomiseen

Keskimääräinen aika, jonka ihmiset viettävät sivulle, on useless 15 sekuntia. Tämä tarkoittaa, että suuri joukko kävijöitä, jotka ovat sivustollasi ensimmäistä kertaa, eivät muista sinua pitkään, vaikka he löysivätkin tiedot, joihin he olivat hakeneet.

 Markkinointikanava lyijymagneetilla

[Image Source]

Siksi on tärkeää rakentaa sähköpostilistoja tai poimia muita yhteystietoja, kuten puhelinnumeroita. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden seurata tulevaisuudennäkymiäsi ja johtaa ne kanavasi läpi. Kuinka on paras tapa saada arvokkaita yhteystietoja? Vastaus on lyijymagneetteja.

Vuosien varrella markkinoijat keksivät monenlaisia ​​erilaisia ​​lyijymagneetteja – e-kirjoja, tarkistuslistoja, valkoisia kirjoja, tietokilpailuja, kilpailuja, webinaareja, mainitakseni vain muutamat.

Suuret lyijymagneetit eivät kuitenkaan vain ponnahdusikkuna ohuesta ilmasta. Sinun on luotava ne. Onneksi on olemassa monia erilaisia ​​työkaluja, joiden avulla voit nopeuttaa minkä tahansa tyyppisten lyijymagneettien luomista, jotka juuri mainitsimme.

Tässä on joitain suosikeistamme:

Designrr

Ajattelitko koskaan blogiviestien, podcastien tai videoiden muuttaminen lyijomagneeteiksi, mutta luopui ideasta, koska se oli liian paljon työtä? Designrr: n avulla voit automatisoida koko prosessin ja luoda nopeasti kirjoja, flip-kirjoja ja tekstikirjoituksia, joita voit käyttää seuraavina lyijymagneeteina.

 Designrr

[Image Source]

Canva

Canva on helppo käyttää suunnittelutyökalua malleilla. joka auttaa sinua luomaan kauniin tarkistusluettelon, infografisen materiaalin tai mainosmateriaalin useless muutamalla napsautuksella.

Typeform

Jos haluat mennä jotain vuorovaikutteisempaan, voit luoda viitteitä tietokilpailujen ja kyselyjen avulla. Mukavana bonuksena saamasi vastaukset voivat auttaa parantamaan tuotetta ja segmentoimaan sähköpostiluettelosi. Yksi työkalu, jolla voit tehdä tämän, on Typeform – kaunis ja hyödyllinen kyselyn luoja, jolla on sujuva käyttöliittymä ja analytiikka.

 Typeform

[Image Source]

Wishpond

Jos haluat viedä interaktiivisuuden kokonaan uudelle tasolle ja keskittyä enemmän käyttäjään tuotettu sisältö, Wishpond voi auttaa sinua sujuvasti järjestämään erilaisia ​​sosiaalisen median kilpailuja.

 Wishpond

[Image Source]

Milloin tarvitset näitä työkaluja?

Vastaus on melkein aina.

Tarvitset kannustimia houkutellaksesi vierailijoita kanavasi. Kaikki nämä työkalut antavat sinulle kyvyn tarjota tarpeeksi vahvoja kannustimia saadaksesi arvokkaita yhteystietoja.

Hyvä aika tutkia vaihtoehtojasi on, jos olet rakentamassa verkkosivustoasi ja et vielä ole varma mitä sellaisia ​​kannustimia, joita voit tarjota tai joiden sinun pitäisi tarjota.

Niille, jotka ovat jo pitkään harjoittaneet yritystoimintaa ja haluavat mausteta asioita, ei ole koskaan liian myöhäistä tarkastella erilaisia ​​lyijymagneettiideoita ja etsiä työkaluja, jotka voivat auttaa sinä luot minkä tahansa silmäsi.

Työkalut aloitussivujen luomiseen

Laskeutumissivu voi auttaa sinua rakentamaan markkinointikanavan jokaisessa vaiheessa. Hyvin suunniteltu aloitussivu voi olla täydellinen työkalu sekä lyijyjen keräämiselle että myynnin lopettamiselle.

Jotkut markkinoijat eivät usko aloitussivuihin, koska heillä ei ole ollut kohtuullista muuntoprosenttia tai niiden luominen vie liian kauan. . Nykyään sinun ei kuitenkaan tarvitse palkata suunnittelijaa tai kehittäjää rakentamaan erittäin muuntava aloitussivu.

Leadpages

Yksi markkinoiden tehokkaimmista työkaluista aloitussivujen luomiseen on Leadpages. Se tarjoaa todella erilaisia ​​erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten:

 • verkkosivustojen rakentaja
 • aloitussivun rakentaja
 • ponnahdusikkunoiden ja hälytyspalkkien rakentaja
 • Facebook mainosten rakentaja

aloitussivujen luomisessa olet kiinnostunut tietämään, että se tarjoaa mobiililaitteisiin reagoivia teemoja, vedä ja pudota -sivun rakennuksen, rajaton A / B-testauksen, paljon integrointeja suosituilla työkaluilla, reaaliaikaisia ​​optimointivinkkejä ja valtavan määrän mallipohjia, joista valita.

<img aria-describedby="caption-attachment-141958" class="size-large wp-image-141958" src="https://emission-online.com/wp-content/uploads/2019/08/1565341307_640_12-tyokalua-jotka-voivat-parantaa-markkinointikanavasi.png" alt=" Leadpages [19659042] Landingi

Jos haluat työkalun, jonka ainoa painopiste on aloitussivuilla, voit kokeilla Landingiä. Aloitussivujen rakentamisessa Landingi tarjoaa erittäin samankaltaisia ​​ominaisuuksia, kuten yksinkertaisen vedä ja pudota -sovelluksen, valtavan integraatioluettelon, jaetun testauksen, reagoivat mallit ja kunnollisen analysoinnin.

Voit jopa lähettää suunnittelutiedostoja ja joukkue Tuo se Landingi-tiliisi.

 Landingi

[Image Source]

Siellä on paljon vankkaa aloitussivun rakentajaa, ja suurin osa heistä tarjoaa enemmän tai vähemmän samoja ominaisuuksia. Tätä silmällä pitäen työnkululla ja hinnoittelulla on suurin rooli päätettäessä, mikä niistä sopii sinulle parhaiten.

Milloin sinun pitäisi luoda aloitussivuja?

On kaksi pääelementtiä, jotka erottavat aloitussivun tehtaan ponnahdusikkunoiden tarjoamastasi palvelusta:

 1. Laskeutumissivut antavat sinulle enemmän tilaa työskennellä ja rakentaa korkean -konversiokopio.
 2. Oikein rakennetut aloitussivut poistavat tarpeettomat häiriötekijät ja pitävät kävijät keskittymässä yksilölliseen myyntiehdotukseesi.

Näiden erojen vuoksi aloitussivut sopivat paremmin kohdistamiseen näkymiin, jotka ovat lähempänä suppilon pohjaa. Miksi? Kuten voitte kuvitella, jonkun vakuuttaminen aloittamaan kokeilu tai tuotteen ostaminen vie enemmän vakuuttamista kuin jättää sinulle heidän sähköpostiosoitteensa vastineeksi jostakin tarkistusluettelosta.

Tässä on muutama lisätilanne, joissa aloitussivut voivat olla todella hyödyllisiä:

 • Voit rakentaa aloitussivuja, jotka kannattavat tytäryhtiömarkkinoinnista syntyvää viittausliikennettä.
 • Jos käytät minkä tahansa tyyppisiä maksettuja mainoksia, kuten Fb PPC, voit lähettää lämpimää liikennettä (ihmiset, jotka ovat viime aikoina osoittaneet kiinnostusta tuotteeseesi) suoraan
 • Jos vaalit viittauksiasi sähköpostimarkkinoinnilla, viimeisellä muunnospyrkimyksellä voidaan ohjata vastaanottajia aloitussivullesi.

Kanavan kartoitustyökalut

perustuen myyntiin suppilodiagrammi näyttää siltä, ​​että suppilolla on lineaarinen rakenne. Mutta todellisuudessa markkinointikanava ei ole niin yksinkertainen.

Tonnia tietoa hyökkää ihmisiä päivittäin. Kun he kohtaavat tuotteen, he ehkä haluavat nähdä ja kokeilla muita vaihtoehtoja. Voi kestää viikkoja tai jopa kuukausia, ennen kuin potentiaaliset asiakkaat palaavat kanavaasi ja tekevät ostoksen. Asiat muuttuvat sotkuisiksi ajan myötä, ja suppilon kartoitus voi auttaa tässä.

 Kanavan analysointi

[Image Source]

Yksinkertaisesti sanottuna, suppilon kartoitus on vain visuaalinen esitys myyntikanavassasi. Tämä esitys sisältää kaiken:

 • Kanavasi vaiheet
 • Lyijymagneetit
 • Laskeutumissivut
 • Liikenteen lähteet ja muut

Katsotaanpa tarkemmin eräitä parhaimmista työkaluista suppilon kartoittamiseen siellä.

Kanavat [19659016] Suppilon luominen voi aluksi kuulostaa helpoalta, mutta paholainen on yksityiskohdissa. Kokeile Funnelytics – sovellus, jonka avulla voit suunnitella myyntisuppilosi vetämällä ja pudottamalla. Voit käyttää markkinointikanavien malleja ja mukauttaa niitä.

Funnelflows

Funnelflow on toinen siisti työkalu, joka voi auttaa sinua rakentamaan ja visualisoimaan markkinointikanavasi. Se, joka erottaa sen samanlaisista ajatteluvälineistä, on se, että se on rakennettu erityisesti tätä tarkoitusta varten. Voit käyttää monenlaisia ​​esivalmistettuja elementtejä minkä tahansa tyyppisen markkinointikanavan visualisoimiseksi nopeasti.

 Suppilon virtaukset

[Image Source]

Milloin sinun täytyy visualisoida suppilosi?

kun taas monet markkinoijat ainakin hahmottavat suppilonsa kappaleella. paperista tai valkotaulusta, joskus se ei riitä.

Jos joudut rakentamaan monimutkaisen suppilon, jolla on paljon haarautumista, tarkan visuaalisen esityksen rakentaminen voi osoittaa sinulle mahdollisia ongelmia ja antaa sinulle ideoita siitä, kuinka koko prosessin optimoimiseksi edelleen.

Lisäksi digitaalisessa muodossa oleminen mahdollistaa helpomman jakamisen ja yhteistyön sekä asiakkaiden että eri ryhmän jäsenten kanssa.

Lead Era Instruments

Ne teistä, jotka etsivät lisätäksesi myyntiä, on keskityttävä pätevämpien johtajien tuottamiseen.

Lyijyn tuottaminen on ensimmäinen askel vuorovaikutuksessasi potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Tämä prosessi auttaa sinua tunnistamaan ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita tarjoamastasi tuotteesta tai palvelusta. Sinun on kuitenkin muistettava, että liidit eivät ole asiakkaita – heillä on vain potentiaali tulla sellaisiksi.

On paljon erilaisia ​​työkaluja ja tapoja johtaa liidit. Mainitsemme tässä kaksi, jota et ehkä ajattele ensin lyijynmuodostustyökaluina, mutta niitä voidaan ehdottomasti käyttää siihen.

Intercom

Ensimmäinen työkalu, jonka haluamme mainita, on Intercom. Vaikka monet yritykset käyttävät live-chatia useless tukimekanismina, sitä voidaan käyttää uusien johtojen luomiseen pahaa ajattelemattomilta vierailijoilta. Intercom on erityisen hyvä siinä, koska voit käyttää monimutkaisia ​​automatisoituja viestejä ja ehdollista logiikkaa vastata mahdollisiin kysymyksiin ja kiinnostaa niitä tuotteestasi / palvelustasi.

 Intercom

[Image Source]

Snitcher

Toinen mielenkiintoinen työkalu, jota käytetään lyijyn luomiseen sinulle. Kokeile on Snitcher.

 Snitcher

[Image Source]

Snitcher integroituu Google Analytics -tiliisi tunnistaaksesi takautuvasti kuka on käynyt sivustossasi, kuinka he löytävät sen ja antaa sinulle kuvan siitä, mitä he etsivät. Se antaa sinulle myös mahdollisuuden segmentoida vierailijat heidän yrityksen määritteiden ja toimintojen perusteella, jotka he ovat suorittaneet verkkosivustollasi.

Muista kuitenkin, että ihmiset, jotka eivät suoraan jättäneet sinulle yhteystietojasi, eivät usein ole valmiita ostamaan, joten ole erityisen varovainen lähestyessäsi heitä. Jos olet liian taipuvainen, et todennäköisesti saa koskaan vastausta.

Jos sinulla on vaikeuksia uusien liidien luomisessa, tässä on vielä 60 ideaa siitä, kuinka tehdä täsmälleen se.

Tarvitsetko lyijyn luontityökaluja? [19659016] Tätä on vähän vaikeampi vastata. Toisaalta melkein kaikki tarvitsevat työkaluja, jotka auttavat heitä luomaan uusia liidejä. Toisaalta lyijynmuodostustyökalujen määritelmä on tavallaan löysä, joten on vaikea määritellä kaikkia erilaisia ​​työkaluja, jotka voidaan pitää lyijynmuodostustyökaluina.

Parempi kysymys olisi todennäköisesti: mitä työkaluja sinun pitäisi käyttää luotavien luomiseen? Tähän vastaamiseksi sinun on ensin päätettävä, miten haluat luoda liidit ja mihin kanavaan haluat keskittyä. Kun vastaat siihen, voit etsiä useless tarpeitasi vastaavia työkaluja.

sähköpostiautomaatio-työkalut

Kuinka usein käytät sähköposteja vuorovaikutuksessa asiakkaidesi kanssa? Ilmoitatko heille uusista tuotteista, ominaisuuksista ja hyödyllisistä oppaista? Haluatko heille hyvää syntymäpäivää? Sähköpostiviestit voivat auttaa sinua lisäämään tuloksia yli 14%.

Tämä johtaa meidät sähköpostimarkkinoinnin automaatiosuppiloihin, joita voi olla useissa eri muunnelmissa:

 • automaattivastaajat
 • hoitosekvenssit
 • sähköpostisekvenssit
 • automatisoidut. sähköpostien seuranta

Pienistä eroistaan ​​huolimatta keskeinen periaate on sama. Sähköpostisekvenssit alkavat liipaisimien perusteella – kun tietty toimenpide toteutetaan (joku tilaa, napsauttaa edellisessä sähköpostiviestissä olevaa linkkiä jne.).

Esimerkiksi, kun henkilö pyytää ilmaiskuppaa tai käyttää yhteyslomaketta. Sähköpostiautomaation avulla voit luoda suhteita potentiaalisiin asiakkaisiin kouluttamalla heitä tuotteestasi ja lähettämällä heille kaikenlaista hyödyllistä sisältöä (esim. Taustakuvia).

Pohjimmiltaan sähköpostien automatisointi on tärkeä osa sähköpostimarkkinointia, koska se antaa sinulle mahdollisuuden pohjimmiltaan automatisoida koko lyijyneuvontaprosessisi.

SendinBlue

SendinBlue on tehokas sähköpostiautomaatio-ohjelmisto, jonka avulla voit lähettää oikean viestin oikeaan aikaan. Voit luoda nopeasti näyttäviä sähköpostiviestejä, käyttää heidän koneoppimisalgoritmiaan päättääkseen milloin on paras aika lähettää niitä, seurata analytiikkaa ja muuta.

 SendinBlue

[Image Source]

ActiveCampaign

ActiveCampaign on toinen suosittu markkinointityökalu, jota käyttävät yli 60 000 yritystä, bloggaajista suuriin yrityksiin ympäri maailmaa.

 ActiveCampaign

[Image Source]

ActiveCampaignilla voit myös lähettää henkilökohtaisia ​​sähköposteja, luoda laukauksia sähköpostille tapahtumien perusteella, kuten sähköpostin avaaminen ja linkittää napsautuksia, järjestää myyntitietosi ja aseta koko hoitosekvenssi.

Milloin on aika investoida sähköpostin automaatiotyökaluihin?

Lyijyjen vaaliminen rakentamalla automaattisia sähköpostisekvenssejä voi olla loistava vaihtoehto suorittaa se maksullisen mainonnan avulla.

Concept sen taustalla on yksinkertainen – tervetuliaisähköposti laukaisee sen jälkeen kun he ovat valinneet yhden lyijymagneeteistasi. Lähetät sarjan sähköposteja, jotka kertovat heille lisää brändistäsi ja toimittavat uuden kappaleen hyödyllisestä sisällöstä.

Temppu on, että tämä lisäsisältö on tarkoitettu ratkaisemaan ongelmat, jotka johtosi ovat myöhemmin myyntikanavassasi. Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, he ovat kiinnostuneita napsauttamaan CTA-osoitetta viimeisessä lähettämässäsä sähköpostissa osana sähköpostisekvenssiä.

Jos tämä kuulostaa siltä, ​​että haluat kokeilla, sinun on investoida sähköpostin automaatiotyökaluihin.

Tässä on muutama lisätilanne, joissa sähköpostin automaatiotyökalut ovat välttämättömiä:

 • Suunnittelet ylläpitää viikoittain tai kuukausittain sähköpostitiedotteita.
 • Aloitat verkkokaupan ja aiot rakentaa sähköpostiluettelo ilmoittaaksesi ihmisille tarjouksista, kuten alennuksista ja kilpailuista.
 • Aina, kun myyntisuppilosi ei perustu pelkästään maksulliseen mainontaan, tarvitset sähköpostiautomaatio-työkalun (ellei muuta kuin ainakin lähettää ihmisille valitsemansa sisällön)

Sinulle

Kestävän suppilon rakentaminen edellyttää paljon testausta, etkä koskaan saa sitä oikein ensimmäisellä yritykselläsi. Onneksi markkinoilla on paljon työkaluja, jotka voivat auttaa sinua optimoimaan tätä prosessia ratkaisemalla erityisiä ongelmia, jotka kohtaavat suppilon eri vaiheissa.

Mitä työkaluja olet kokeillut aiemmin? Jaa kokemuksesi kanssamme alla olevassa kommenttikentässä.