America at War Latest Military

Mel Brooks oli toisen maailmansodan taisteluinsinööri – Fortune-lehden sotilas

Mel Brooks oli toisen maailmansodan taisteluinsinööri - Fortune-lehden sotilas

Ominaisuus Kuva: Insinöörien Corps-organisaatiorakennetta käytettiin piilottamaan toisen maailmansodan atomipommin kehitys

Cunard-rakennus, New York Metropolis. Insinöörien Corpsin organisaatiorakennetta käytettiin atomipommin kehityksen piilottamiseen toisen maailmansodan aikana

Yhdysvaltain armeijan insinöörijoukko on 1900-luvun lopulta lähtien järjestänyt itsensä maantieteellisiksi alueiksi ja piireiksi työnsä suorittamiseksi. Se on joustava rakenne, jossa Corpsin piirit ja alueet on luotu, organisoitu uudelleen ja poistettu vastuuna ja tarpeiden muuttuessa. Corps loi ainutlaatuisen piirin toisen maailmansodan keskellä auttamaan naamioimaan ponnistelujen salaisinta – atomipommin rakentamista. Manhattanin alue, joka perustettiin 18. kesäkuuta 1942, oli tarkoitus ilmestyä ulkopuolisille yksinkertaiseksi kuin toinen insinöörien alue, joka luotiin sodan keskellä, jossa Corps ja koko maa oli otettu käyttöön Japani, Saksa, Saksa ja Italia. Olisi oletettu, että Manhattanin piirikunta käsittelee Corpsia New Yorkin alueella. Todellisuudessa Manhattanin alueella ei ollut maantieteellisiä rajoja, ja Corps-suunnittelijat tiesivät alusta, että atomipommin tuottaminen tapahtuu muualla.

Mel Brooks oli taisteluinsinööri toisen maailmansodan aikana

armeija

] Mel Brooks Military photograph

Pian koulun valmistumisen jälkeen vuonna 1944 17-vuotias Melvin Kaminsky palkittiin Yhdysvaltain armeijassa. Lesken äiti kärsi köyhyydestä kovissa Brooklynin kaupunginosissa. Tulevaisuudessa Mel Brooks koki nyt sotien todelliset realiteetit – epätodennäköinen valmistautuminen elämään komediaan.

Älykkyyden testaus oli korkea, yksityinen Kaminsky sijoitettiin eliittiin Armeijan erikoisvalmennusohjelma (ASTP) ja lähetetty Virginia Army Instituteiin opetetaan taitoja, kuten sotilastekniikkaa, sekä hevosmiesten ja saber-wieldingin. Kun taistelevat aseet valittivat, että ASTP riisti heidät valoisimmista miehistä, armeija lopetti ohjelman sen jälkeen, kun nuori Kaminsky oli saanut kaksitoista viikkoa koulutusta. Sitten hän meni Fort Sill, Oklahoma, säännölliseen peruskoulutukseen. Hänet toimitettiin Eurooppaan vuoden 1944 lopulla, ja hänen ensimmäiset tehtävänsä olivat eteenpäin tuleva tykistön tarkkailija. Seuraavaksi hänet nimitettiin 1104. insinööri-taisteluryhmään osallistumaan ajoissa taisteluun (vaikka hän myöhemmin totesi, että hän ei ollut keskellä kuuminta toimintaa).

1104th oli aktivoitu maaliskuussa 1943 ja laskeutunut Normandiaan 11. kesäkuuta 1944. Se eteni liittoutuneiden joukkojen kautta Ranskan, Belgian ja Alankomaiden kautta ja tuli Saksaan. Yksikkö rakensi ensimmäisen sillan Roer-joen yli ja rakensi samanlaisia ​​rakenteita Reinin ja Weserin jokien sekä Lippe- ja Aur-Oker-kanavien yli. Se tuhosi myös postilaatikot ja raivatut tiet. Sodan päättyessä Euroopassa 1104 oli Harz-vuorten tiedustelu.

Taistelu- ja sotilasrakentaminen

Ryhmä, kuten muutkin insinöörien taisteluyksiköt, oli usein eturivien edessä. Se oli usein tykistön, laastin ja sniper-tulipalon alla. Viisi kertaa se taisteli jalkaväkeä ja kärsi useita uhreja. Melvin Kaminskyn pääasiallinen vastuu oli vihollisen maamiinojen deaktivointia häiritsevä liiketoiminta. Hän kärsi myös – eikä aina passiivisesti – eräiden muiden sotilaidensa antisemitismistä. Teini / sotilas ei nähnyt natsien kuolemanleirejä, mutta hän muistutti suurta määrää pakolaisia: ”He olivat nälkää. Se oli kamalaa. ”

” Sota ei ole helvetin ”, hän havaitsi. ”Sota on kovaa. Paljon liian meluisa. Kaikki ne kuoret ja pommit, jotka kulkevat ympäri sinua. Älä koskaan pidä kuolemaa. Eräs mies voi menettää kuulonsa. ”Poikansa kysyi, jos hän ajatteli sodan aikana”, mitä olisi toteutettava sodanjälkeisen Euroopan jälleenrakentamiseksi ”, hän vastasi:” Ajattelitte, miten aiot pysyä lämpimänä sinä yönä, miten menit päästä yhdestä pensasammasta toiseen ilman, että saksalainen ampuja vie sinut ulos. Et ole murehtinut huomenna. ”

Hän joutui pian ruumiilliseksi, ja hän löysi pian työtä komediakirjailijana televisiossa ja hyväksyi nimen Mel Brooks. Hänen uransa laajeni toimimaan, ohjaamaan ja tuottamaan. Hänen saavutuksiinsa kuuluu klassisia elokuvia, kuten Blazing Saddles, Young Frankenstein ja The Producers, joissa hän vei vanhat vihollisensa Hitlerin ja natsit.

”Olin taisteluinsinööri. Eikö se ole naurettavaa? Kaksi asiaa, joita en enimmäkään vihaa maailmassa, ovat taistelu ja suunnittelu. ”Mel Brooks

WATCH Blazing Saddles trailer, yksi Mel Brooksin elokuvista, joita hän totesi, ei todennäköisesti tuotu tänään, koska itsenäisen poliittisen oikeellisuuden kurjuus .UK-raportti.

Lähteet: James Robert Parish, On hyvä olla kuningas: Mel Brooksin vakavasti hauska elämä (2007); US News and World Report -sivusto (12. elokuuta 2001); Max Brooks, säästäminen Mel Brooks.

Taistelu- ja sotilasrakentaminen

Pian ennen Yhdysvaltojen liittymistä toisen maailmansodan aikana kongressi ja sotilasosasto hyväksyivät sotilasrakennusvastuun siirtämisen ylikuormitetusta Quartermaster Corpsista insinöörien joukkoon. Muutos toteutettiin osittain. Syyskuussa 1940 tehtyjen hävittäjien perussopimusten jälkeen kenraalin päällikkö George Marshall osoitti Corpsille rakennuspaikkojen rakentamisen brittiläisten Atlantin alueille Newfoundlandista Brittiläiseen Guyanaan. Insinööritoimisto, joka oli pitkään ollut yksi tärkeimmistä tehtävistään

Marshall määräsi marraskuussa 1940 kaiken Yhdysvaltojen ilmanpohjanrakentamisen, paitsi Canal-alueen, siirtämisen insinöörien Corpsille. Lopuksi joulukuussa 1941 kongressi siirtyi Corpsille vastuuta kiinteistöjen hankinnasta, rakentamisesta ja kunnossapidosta, mukaan lukien koulutusleirit, valtion omistuksessa olevat ammukset, lentoasemat, varastot ja sairaalat.

huipentui vuonna 1942, kuten kansakunta sotaa. Yhdysvaltain sotilasrakennuskustannukset useless kyseisen vuoden heinäkuussa ylittivät koko 1920-luvun aikana kuluneet kulut. Vuoden 1942 loppuun mennessä armeija voisi sijoittaa four,37 miljoonaa sotilasta ja tarjota sairaalavuoteita 180 000 enemmän. Se oli rakentanut 149 ammusta ja lentokoneiden tuotantolaitosta ja rakensi varastoja, joiden varastotila oli 205 miljoonaa neliömetriä. Kotimainen sotilasrakentaminen on pysynyt insinöörien Corpsin tärkeänä tehtävänä vuodesta 1942 lähtien, mutta ei koskaan saavuttanut sitä vuoden tasolla

Toisen maailmansodan aikana armeijan insinöörit asettivat kelluvia ja myöhemmin kiinteitä siltoja Italian jokien yli. Ranska ja Saksa tukevat voimakkaasti Rapidon, Roerin ja Reinin risteilyjä. Insinöörijoukot valmistelivat ja kehittivät rantoja hyökkäysten purkamista varten sekä Euroopassa että Tyynenmeren alueella. Normandian rannoilla insinöörijoukot, jotka toimivat raskaan vihollisen tulipalossa, raivattiin kaistoja purkamaan veneitä tuhoamalla kaivosperäiset teräsrakenteet, jotka saksalaiset olivat istuttaneet vuoristovyöhykkeelle, ja härkäillut teet kapeiden piikkien läpi rannoilla, jotka peittävät rannat . Bulge-taistelun aikana nopeat insinööritoimet tuhosivat kriittiset sillat saksalaisten joukkojen etenemisen tiellä, hidastamalla ja suuntaamalla niitä, kun liittoutuneiden joukot ryhmittelivät uudelleen. Insinöörit avasivat myös tieyhteydet, jotka kulkevat pitkiä erämaita pitkin eteläisen Kanadan tienverkon ja Alaskan välissä ja Englannin hallitseman Assamin maakunnan Intiassa ja Yunnanin maakunnassa Lounais-Kiinassa.

Erinomainen armeijan insinöörituki jatkui Korean sodassa. Armeijan insinöörit tuhosivat sillat Naktong-joen yli ja rakensivat linnoituksia, jotka auttoivat amerikkalaisia ​​ja etelä-korealaisia ​​joukkoja pitämään Pusanin kehää niemimaan kaakkoiskulmassa, kun taas kenraali Douglas MacArthur valmisteli hyökkäys laskeutumiseen Inchoniin Soulin lähellä. Kun kiinalaiset joukot astuivat sotaan ja pakottivat amerikkalaiset vetäytymään, insinöörit rakensivat lateraalisia teitä uusien puolustusvoimien takana, jotka mahdollistivat voimien ja laitteiden nopean liikkumisen alueille, joihin kohdistui raskain hyökkäys. Tämä auttoi amerikkalaisia ​​komentajia vakauttamaan etuaan.

Vietnamissa insinöörit auttoivat pääsemään vihollisen linnoituksiin tukeakseen yhteensovitettuja yhdysvaltalaisia ​​etsintämenettelyjä ja tuhoamaan tehtäviä. Näiden ponnistelujen helpottamiseksi ja vihollisten hyökkäysten vähentämiseksi sotilaskonvoissa insinöörit esittelivät Rooman aura, sotilaspyörän, jossa oli suojaava ohjaamo ja erityinen puunleikkuuterä. Insinöörijoukot rakensivat myös 900 kilometriä moderneja, päällystettyjä moottoriteitä, jotka yhdistivät Vietnamin tasavallan suurimmat väestökeskukset, ja seurasivat yksityisten amerikkalaisten urakoitsijoiden rakentamista noin 550 kilometrin päässä Vietnamin valtateiltä.

Mel Brooks

toiminto heateorSssLoadEvent (e ) var t = window.onload; jos (sort.onload! = "function") window.onload = e else window.onload = toiminto () t (); e (); var heateorSssSharingAjaxUrl = 'https://www.sofmag.com/wp-admin/admin-ajax.php', heateorSssCloseIconPath = 'https://www.sofmag.com/wp-content/plugins/sassy-social-share/ public /../ photographs / close.png ', heateorSssPluginIconPath =' https://www.sofmag.com/wp-content/plugins/sassy-social-share/public/../pictures/emblem.png ', heateorSssHorizontalSharingCountEnable = 1, heateorSssVerticalSharingCountEnable = zero, heateorSssSharingOffset = -10; var heateorSssMobileStickySharingEnabled = 0; var heateorSssCopyLinkMessage = "Linkki kopioitu."; var heateorSssUrlCountFetched = []heateorSssSharesText = 'Osakkeet', heateorSssShareText = 'Jaa'; korkeus = 400, leveys = 600, vasen = 400, prime = 100, kokoa muutettavissa, vierityspalkit, työkalurivi = 0, henkilöalbar = zero, valikkokohta = ei, sijainti = ei, hakemistot = ei, tila ") toiminto heateorSssInitiateFB () FB .init (appId: "", channelUrl: "", tila:! 0, eväste:! 0, xfbml:! 0, versio: "v2.11") window.fbAsyncInit = toiminto () heateorSssInitiateFB () , 0 && (FB.Event.subscribe ("edge.create", toiminto (e) heateorSsmiMycredPoints ("Facebook_like_recommend", "", e? E: "")), FB.Event.subscribe ("edge.take away" , toiminto (e) heateorSsmiMycredPoints ("Facebook_like_recommend", "", e? e: "", "miinuskohta (t) Fb-suosituksen peruuttamiseksi"))), 0 && (FB.Event.subscribe ("edge .create ", toiminto (e) heateorSsgaSocialPluginsTracking (" Facebook "," Like ", e? e:" ")), FB.Event.subscribe (" edge.remove ", toiminto (e) heateorSsgaSo cialPluginsTracking ("Facebook", "Toisin", e? e: ""))), toiminto (e) var n, i = "fb-jssdk", o = e.getElementsByTagName ("script") [0]; e.getElementById (i) || (n = e.createElement ( "script"), n.id = i, n.async =! 0, n.src = "// connect.facebook.internet/en_US/ sdk.js ", o.parentNode.insertBefore (n, o)) (asiakirja) ;; var heateorSssWhatsappShareAPI =" net ";