Latest Monster Energy Cup PR

Team Chevy Advance – SpeedwayMedia.com

Team Chevy Advance - SpeedwayMedia.com

TEAM CHEVY ADVANCE
COKE ZERO SUGAR 400
DAYTONA INTERNATIONAL SPEEDWAY
DAYTONA BEACH, FL
HEINÄKUU 6, 2019

BOWTIE BULLETS:
BOWMAN JA TEAM CHEVY EXCEL:
Rekisteröityessään ensimmäisen Monster Power NASCAR Cup -sarjan voitonsa 134 kilpailussa 30. kesäkuuta Chicagoland Speedwaylla, Alex Bowman sai paikan pudotuspeleissä. Bowman, ajo 88: sta Axalta Camaro ZL1: stä, johti viisi Team Chevy -ajuria, jotka päättyivät 10 parhaan joukkoon. Kuusi Chevrolet-kuljettajaa sijoittuu 14 parhaan joukkoon, kun sarja siirtyy kierrokseen 18 26: een kauden aikana. Kurt Busch, johtaja nro 1 International Poker Camaro ZL1, on ollut johdonmukaisin Team Chevy -joukkueessa yhdeksällä top-10-viimeistelyllä.

CHEVROLET ON TOPS SEASON POLESIN:
Chevrolet johtaa kaikkia valmistajia, joiden 10 napaa alkaa 17 kilpailun kautta. Austin Dillon, nro 3 Camaro ZL1, joka sai Chicagoland Speedwayn tangon, on sidottu William Byron, nro 24 Axalta isänmaalliseen Camaro ZL1: een, ja Kevin Harvick kauden johtoon kolmella.

JA DAYTONA POLES:
Chevrolet-kuljettaja on istunut Daytona Worldwide Speedwayn 49 kertaa, mukaan lukien viisi viimeistä kilpailua. Chevrolet on saanut viimeisten seitsemän vuoden aikana Daytona 500: n asemapaikan, mukaan lukien William Byronin viime helmikuun. Chase Elliott, nro 9 NAPA-paristot Camaro ZL1, on ensimmäinen aktiivisten kuljettajien joukossa, joilla on kolme MENCS-napaa, joka alkaa 2,5 kilometrin radalta. 21. elokuuta 2016 Elliottista tuli rataverkon nuorin voittaja (20 vuotta, 2 kuukautta, 24 päivää). Hän oli myös heinäkuun 2018 kilpailupolun voittaja.

Kymmenen vuotta järjestetään saman päivän jälkeen:
Bob Welborn, joka ajoi Chevroletia, voitti ensimmäisen MENCS-kisan Daytona Worldwide Speedwayssä 20. helmikuuta 1959 (100 mailin karsintakilpailu) käynnistää Daytona 500: n avauspuikon). Chevrolet tai GM-merkit Oldsmobile ja Pontiac voittivat ensimmäiset 17 kilpailua radalla. Voittajina kuljettajia ovat myös Fireball Roberts (kuusi voittoa) ja kolme kertaa Indianapolis 500 -voittaja Johnny Rutherford vuonna 1963. Kaiken kaikkiaan Chevrolet-kuljettajat ovat voittaneet 46 kappaletta 144 MENCS-kisasta (24 Daytona 500: ssa ja 22 heinäkuussa). Oldsmobile, Pontiac ja Buick ovat lisänneet 23 voittoa

TUNE-IN:
NBC ilmoittaa Coke Zero Sugar 400: n elävän kello 19.30. ET Lauantai, heinäkuu 6. NBCSports Gold kulkee kilpailussa ja suorana lähetyksenä löytyy myös MRN ja Sirius XM NASCAR-radiokanava 90.

NUMEROIDEN:
* Päivän kansainvälisen Speedway-kisan nykyisten Chevy-kuljettajien voitot :
Jimmie Johnson, nro 48 Ally Camaro ZL1, on kolme voittoa (helmikuu 2006, helmikuu ja heinäkuu 2013), joka on kaikkein aktiivisimpien kuljettajien joukossa
Austin Dillon, nro three Camaro ZL1, on yksi voitto (Helmikuu 2018)
Kurt Busch, nro 1 International Poker Camaro ZL1, on yksi voitto (helmikuu 2017).
* Kurt Busch on johtava joukko aktiivisia kuljettajia, joilla on 13 huipputasoa ja 17 top-10: tä
* Ura Chevrolet kuljettaja Dale Earnhardt Jr. oli viimeinen voittaja napasta 5. heinäkuuta 2015.
* Chevrolet on voittanut 39 Monster Energyn NASCAR-Cup-sarjan valmistajan mestaruuskilpailua.
* Team Chevy -ajurit ovat voittaneet 781 voittoa ja 709 pylvästä MENCS-kilpailussa.

Chevrolet vauhdittaa kenttää a t Daytona International Speedway, jossa Camaro SS johtaa NASCAR Xfinity -sarjaa Circle Okay Firecracker 250: ssä Coca-Cola ja Silverado RST johtavat NASCAR Monster Power -sarjaa Coke Zero Sugar 400: ssa.

FANS:
· Fanit voivat vierailla Team Chevy Racing -näytössä Fanway Midwayssä Daytona International Speedwayssä
· Fanit voivat tutustua Chevrolet-ajoneuvojen valikoimaan, kuten: Blazer RS, Silverado TrailBoss, Traverse Premier, Equinox Premier, Camaro ZL1 Coupe, Colorado Bison W / Sports Bar, 2020 Silverado 2500 HD
· Chevrolet-näytössä fanit voivat myös tarkastella numeroa 42 Credit One Bank Camaro ZL1 Showcar
. interaktiiviset pelit aikuisille ja lapsille

TEAM CHEVY KYSYMYS JA VASTAUKSET NÄYTÖSSÄ:
perjantai 5. heinäkuuta
· 1:35 pm – Joe Graf
· 14:00 – Justin Haley
· 14:15 – JD Motorsports
· 17.00. – Tyler Reddick

Lauantai 6. heinäkuuta
· 15:15 – Alex Bowman
· 15:45 – Daniel Hemric
· 16:00 – Austin Dillon
· 16:15 – William Byron
· 16:30 – Jimmie Johnson
· 16:55 – Chase Elliott

Chevrolet-näyttötunnit:
· perjantai, 5. heinäkuuta – 11.00 – 20.00
· lauantai, 6. heinäkuuta – 11.00 – 20.00 [19659002] LISÄTIETOJA:
CHASE ELLIOTT, NO. 9 NAPA-AKKUT CAMARO ZL1 – 7. LOPPUISSA
“Rakastan kesä Daytona-kisaa. Voit melkein nauttia siitä hieman enemmän – se ei ole 500 ja se ei ole kaikki se hulluus, joka tulee kauden ensimmäiseen kilpailuun. On mukavaa mennä takaisin Daytonaan, joka on viileä alue. Rakastan mennä rannalle, että aika vuodesta ja vain voin mennä sinne ja rotuun, se tuntuu enemmän kuin normaali kilpailun viikonloppu. Siellä näyttää aina paljon ilotulitteita valojen alla. ”

ALEX BOWMAN, NO. 88 VALVOLINE PATRIOTIC CAMARO ZL1 – 9. KOKOUKSESSA
”Olen edelleen melko sanaton. Pystyin menemään kotiin ja nauttimaan siitä vielä enemmän ystävien ja tiimin kanssa ja voitimme kilpailun! Olen useless kiitollinen Hendrick Motorsports, Axalta, Nationwide, LLumar, Valvoline ja Chevrolet siitä, että he uskoivat minuun. He juuttivat tämän joukkueen takana ja se tarkoittaa niin paljon. Olen erittäin kiitollinen tästä mahdollisuudesta tämän 88-ryhmän ja Greg Ivesin kanssa. Greg on suuri miehistön päällikkö, ja olen niin iloinen voidessani saada ensimmäisen voiton hänen kanssaan. ”

” Menemme Daytonaan tänä viikonloppuna, meillä on vähän apina pois selästä. Olin sellainen, joka varmasti seurasi pisteitä ja nyt voimme mennä ulos ja keskittyä näyttämöpisteisiin ja rotu voittaa. Pysäyttäminen pudotuspeleihin on hämmästyttävä tunne. Tavoitteenamme on päästä Miamiin ja olla käynnissä mestaruuskilpailussa.
Tämä joukkue toi hämmästyttävän auton Talladelle aiemmin tänä vuonna, ja tiedän, että nämä kaverit olivat jälleen ostoksilla tänä viikonloppuna. viikonloppu. Hendrick Motorsportsin superspeedway-ohjelma on aina ollut hyvä ja joukkueet toimivat yhdessä melko hyvin. Luulen, että meillä on myös voitto tällä viikonloppuna, mikä on hieno tunne. ”

WILLIAM BRYON, NO. 24 AXALTA PATRIOTIC CAMARO ZL1 – 12. KIINTEISTÄ
“Olen innoissani Daytonaan tänä viikonloppuna. Ilmeisesti aloitimme kauden siellä paljon vauhtia saamalla napin Daytona 500: lle, ja meillä oli todella hyvä kilpailu, kunnes viimeiset pari kierrosta. Ryhmänä olemme saaneet vahvemmaksi sen jälkeen, radalla ja pois, ja mielestäni se voi vain auttaa meitä. Asia Daytonan kanssa on kuitenkin se, että et voi todella valmistautua siihen; se huolehtii siitä, että olet edelleen siellä lopulta. Toivo on kerätä mahdollisimman monta pistettä kahdessa ensimmäisessä vaiheessa, jotta voidaan tasapainottaa loppujen lopuksi tapahtuvaa tapahtumista, mutta silloinkin on myös helppo menettää tonni. Toivottavasti voimme saada tuloksen, joka meidän mielestäni ansaitsee joukkueemme. Olen rehellisesti sitä mieltä, että meidän pitäisi väittää lopulta voittoa. ”

CHRIS BUESCHER, NO. 37 SCOTT COMFORT PLUS CAMARO ZL1 – KESKITTYJÄ
”Superspeedway-kilpa-autoa ja minulla ei ole ollut parasta suhdetta tällä kaudella. Sekä Daytona 500: ssa että Talladega-kisassa saimme kiinni kahdesta suuresta, jotka päättyivät aikamme aikaisin, ja toivon todella, ettet enää osallistu tähän viikonloppuun Daytona International Speedway -radalla. Daytona on kuitenkin paikka, joka on ollut minulle hyväksi aiemmin. Tällä kaudella olen todella sitä mieltä, että olemme pystyneet tehostamaan ohjelmaa jokaisella raidalla, ja olemme nähneet parempia karsintapaikkoja superspeedwaysillä. On selvää, että Ryan (Preece) on ollut todella menestyksekäs molemmissa kappaleissa tällä kaudella. Meidän täytyy useless olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan Scott Consolation Plus Camaro ZL1: n kanssa, ja tiedän, että voimme siirtyä voittoon. ”

TY DILLON, NO. 13 GEICO MILITARY CAMARO ZL1 – 23. RYHMÄSSÄ
”Tiimimme on panostanut niin paljon aikaa ja vaivaa, että autoja ei pelkästään tehdä nopeammin, vaan myös hoitamaan ne hyvin. Luulen, että joskus ihmiset aliarvioivat sen tarvetta superspeedwayssä. Itse, miehistöni päällikkö ja tarkkailijani ovat myös rakentaneet kärsivällisyyttä superspeedwaysillä. On helppo päästä kiinni jännitykseen ja adrenaliiniin varhain kilpailussa ja tehdä virhe tai päästä jonkun toisen joukkoon. Yritämme todella keskittyä suurempaan kuvaan, joka tekee sen loppuun. Kyse on pakkauksen energian tuntemisesta ja siitä, milloin mennä ja milloin ei mennä. Ei ole helppoa pelata, mutta olemme saaneet sen melko hyväksi. GEICO Army -tiimimme on päättynyt kuudenneksi viimeisissä kahdessa kilpailussa. Joten tiedän, että olemme kaikki innolla menossa takaisin ja rikkomalla kuudennen sijaintimme. Etsimme viidennen viikon viimeistelyä tällä viikolla. ”

DANIEL HEMRIC, NO. eight CESSNA CAMARO ZL1 – 24. PYSYVÄT
TÄMÄ ON OLTAVA ENSIMMÄINEN AIKA RAKENTAA TÄMÄ PAKKAUKSEN DAYTONASSA. MITÄ OLET OTETAAN?
”Luulen, että jotkut, mitä näimme Talladissa, näemme taas. Luulen, että näette paljon enemmän tiimejä ja niiden valmistajia lähemmäs toisiaan, erityisesti Chevroletin kanssa. Käsittely on niin paljon suurempi ja kriittisempi. Sinun täytyy olla käsittely Talladissa, mutta ei läheskään sitä, mitä sinun pitää olla Daytonassa. ”

YLLÄ KÄYTETÄÄN HYVÄN DAYTONA. PITÄÄ SINUN TOTEUTTAMISESTA VOITTAA VOITTAA?
”Luulen varmasti, että mahdollisuus on suurempi. Luulen, että mitä teimme Talladega ja Speedway-kilpa-ajoneuvoilla, ei ole koskaan ollut minulle kovin vahva puku, joten on hyvä saada jalkani maahan. ”

RYAN PREECE, NO. 47 KROGER CAMARO ZL1 – 26. KIINTEISTÖSSÄ
“Daytona International Speedway on ehdottomasti kappale, jonka olen kiertänyt listalleni kauden aikana. Ensimmäisen Daytona 500: n juokseminen ja kahdeksannen viimeistely oli hetki minun kilpa-urallaan, jota en koskaan unohda. Superspeedway-kilpailut näyttävät palauttavan minulle, koska kaikki voi tapahtua milloin tahansa kilpailun aikana. Tiedän, että meillä on Kroger Camaro ZL1: n nopeus päästäksesi eteenpäin ja viimeistelemään ruudullinen rivi, ja odotan innolla sitä lauantaina iltana Daytonassa. ”

Chevrolet Monster Power NASCAR Cup Sarjan tilastot

Valmistajien mestaruuskilpailut
Yhteensä (1949 – 2018): 39
Chevroletin ensimmäinen otsikko: 1958
Suurin määrä peräkkäisiä nimikkeitä: 13 (2003-2015)

Vuotta voitti: 1958, 1959, 1960, 1961, 1972, 1973, 1974, 1976, 1977, 1978, 1979, 1980, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1993, 1995, 1996, 1998, 1993, 1995, 1996, 1998, 2001, 1995, 1996, 1998, 2001, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015

Kuljettajien mestaruuskilpailut
Yhteensä (1949 – 2018): 31
Ensimmäinen Chevrolet-mestari: Buck Baker (1957)
Suurin peräkkäisten otsikoiden lukumäärä: 7 (2005 – 11)

Vuotta Gained: 1957, 1960, 1961, 1973, 1976, 1977, 1979, 1980, 1984, 1985, 1986, 1987, 1990 , 1991, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 2001, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2013, 2014, 2016

Tapahtumavoitot
Kokonaiskilpailun voitot yhden kauden aikana: 26 – (vuonna 2007)

2019 TILASTOT:
Voitot: 2
Puolat: 10
Lapit Led: 1144
Viiden pinnan viimeistely: 20
Prime-10 viimeistely: 53
CHEVROLET IN NASCAR CUMULATIVE STATISTICS:
Yhteensä Chevrolet-kilpailun voitot: 781 (1949 – tähän päivään mennessä)
Puolalaiset voittoon mennessä: 709
Päivämäärät: 233,399
Päivän viisi parasta: 3 989
Prime-10 päättyy: 8,225

NASCAR-cupin voitot yhteensä, 1949 – Päivämäärä

GM: 1 114
Chevrolet: 781
Pontiac: 155
Oldsmobile: 115
Buick: 65

Buick: 65

: 782
Ford: 682
Elohopea: 96
Lincoln: 4

Chrysler: 466
Dodge: 217
Plymouth: 190
Chrysler: 59

Team Chevyn korkean resoluution kilpa-kuvat ovat saatavilla edille

Tietoja Chevroletistä
Chevrolet on vuonna 1911 perustettu Detroitissa yksi maailman suurimmista autokaupoista, jotka harjoittavat liiketoimintaa yli 100 maassa ja myyvät yli four,0 miljoonaa autoa ja kuorma-autoa vuodessa. Chevrolet tarjoaa asiakkailleen polttoainetehokkaita ajoneuvoja, joilla on miellyttävä suorituskyky, muotoilu, joka tekee sykkeestä, passiivisesta ja aktiivisesta turvaominaisuudesta ja helppokäyttöisestä teknologiasta. Lisätietoja Chevrolet-malleista on osoitteessa www.chevrolet.com.