California Community Culture and Lifestyle Development & Infrastructure featured gear Interviews Landon Donovan Latest Local MLS to San Diego Pro San Diego Homegrown USL USL Championship USL San Diego Warren Smith

Viimeisin USL San Diegossa

Viimeisin USL San Diegossa

MITÄ OTTAA SEURAAVAA KUUTTA KUUTTA

San Diegon uuden USL Championship -joukkueen ympärillä on paljon hypeä ja jännitystä. Siellä on myös paljon huhuja ja kysymyksiä. Täällä SoccerNationissa olemme täällä leikkaamassa melua ja juoruja ja saamme sinulta, jalkapallofanilta, tarkimmat ja uusimmat tiedot suoraan asiantuntijoilta.

Ricardo Campos, Landon Donovan ja Warren Smith

Aina kun Puhun Ricardo Camposin kanssa, joka on USL San Diegon operaation johtaja ja faneja, ja tiedän muutamia asioita:

1: Hän on erittäin mukava kaveri, joka on intohimoinen jalkapalloon ja USL San Diegoon.
2: Hän on erittäin armollinen ja kärsivällinen. Kysyn paljon koettelevia kysymyksiä, joihin hän ei vain ole valmis vastaamaan. Mutta hän suvaitsee inkvisitiota ja yrittää saada parhaan tiedon, jonka hänellä on mahdollisuuden paljastaa.

Vain muutama tunti sitten (lounasaikaisen ottelupelini jälkeen) puhuin Ricardo kanssa, jotta kaikki voisin tietää tarkalleen, mitä tapahtuu joukkue ja mitä fanit voivat odottaa seuraavien kuukausien aikana.

USL SAN DIEGO haluaa kuulla sinusta!

Koko keskustelun aikana yksi teema oli selvä: USL San Diego haluaa kuulla sinusta. Ryhmä hyväksyy edelleen ”Group Enter Survey” -vastaukset. Ricardo kertoi minulle: ”Luimme jokaista sähköpostia, twiittiä ja kommentteja. Nykyinen kyselymme on edelleen suorana, ja meillä on pian uusi julkaisu. Tämän joukkueen identiteetti – mukaan lukien sen nimi ja harja – heijastaa San Diegoa, ja se tarkoittaa, että haluamme kuulla kaikilta.

kuunteluistunnon palaute San Diegon kulttuurista ja identiteetistä

Kohderyhmien, kuunteluistuntojen ja online-kyselyjen jälkeen , San Diegon paikalliset ihmiset ovat innokkaita ja innostuneita tietämään mitä tapahtuu USL San Diegon kanssa. Tarkennusryhmät, verkkokyselyt ja kuunteluistunnot eivät kuitenkaan voi kestää ikuisesti. Jossain vaiheessa "kuuntelemisen" on oltava loppunut ja päätökset on tehtävä.

MITEN TUNNEMME NIMEN? Ja mitä siitä tulee? Voit silti auttaa päätöksenteossa…

Ricardo kertoi nauraen lujuudelleni, ”Pian. Meillä ei ole mitään virallista ilmoittaa nyt, mutta olemme lähellä. En voi korostaa tarpeeksi sitä, kuinka paljon välitämme kuulla kaikilta. Luimme kaikki kommentit, twiitit ja ehdotukset. Nykyinen kysely on edelleen suorana lähetyksenä [link above]ja meillä on vielä yksi julkaiseminen pian. San Diego tietää tämän klubin nimen viimeistään tänä syksynä, ehkä ennemmin. ”

Tuleeko joukkueen nimi“ San Diego ”plus jalkapalloesque-lisäys? Esimerkiksi “FC San Diego”, “Real San Diego” tai “San Diego United”. Vai onko nimi enemmän toiminnon nimi tai lempinimi, kuten ”Phoenix Rising” ja “Birmingham Legion”?

Ricardo jakoi: "Se tulee siihen, mitä yhteisö haluaa nimen olevan. Voimme sitoutua siihen, että se on nimi ja harja, joka heijastaa itsenäistä henkeämme, kulttuuriamme, monimuotoisuuttamme ja intohimoamme SD: hen. ”

2020 TAI 2021? Emme vielä tiedä…

Stadionin vuokrasopimus USD: lla on allekirjoitettu. Mutta aloittaako joukkue pelaamisen USL Championshipissä vuonna 2020 tai 2021? USL Championship -kaudet alkavat maaliskuussa pudotuspeleissä, jotka päättyvät marraskuussa. Tuleeko joukkue pelaamaan maaliskuussa 2020?

Ricardo vastasi: ”Meidän on vielä valittava muutama ruutu. Se on kulissien takana, oikeudellista juttua liigassa, mutta työskentelemme sen parissa. Emme ole kiire. Tämä tehdään oikein. Tärkeää on, että se tehdään. Ennen kuin me kaikki tiedämme sen, avajaisiltamme on täällä. ”

TEAM COLORS? He edustavat San Diegoa

. Kun tiedämme joukkueen nimen, sisältyykö joukkueen tunnus / harja ja joukkueen värit? Ricardo sanoi minulle: ”Kyllä, se kaikki ilmoitetaan yhdessä. Ja jälleen kerran, kuuntelemme edelleen yhteisöä. Mutta voin kertoa sinulle tämän: joukkueen nimi, värit, harja ja identiteetti edustavat San Diegoa. ”

NIKE? Adidas? PUMA? UUSI TASAPAINO? UMBRO? TBD…

Toisin kuin MLS, USL Championship -säännöt antavat joukkueille mahdollisuuden valita omat pakkausmyyjänsä. Et koskaan näe (laillista) MLS Nike -paitaa. Pelaajat saavat valita omat kiinnittimensä, mutta jokaisella MLS-seuralla on Adidas-sarjat. Kysyin Ricardolta myyjän valintaprosessista.

Saint Louis FC: llä on Nike. Orange County Soccer Clubilla on Adidas. Phoenix Risingillä on Macron. Joten mikä myyjä tekee USL San Diegon sarjat?

Ricardo vastasi: ”Keskustelemme heidän kaikkien kanssa. Myös suuret ja pienet yritykset. Lisäsimme juuri tulojen päällikön, joka johtaa kaikkia keskusteluja näiden yritysten kanssa. Emme todennäköisesti ilmoita pakkausmyyjämme, ennen kuin olemme lähemmäs paljastamaan pakkauksemme ja pakkauskumppanimme. Tuo ilmoitus tulee myöhemmin, kun debyytimme sarjoja. ”

PAIKALLISET SPONSORIT? Kyllä, mutta se ei ole vielä häpyhäiriöitä.

Jokainen joukkue tarvitsee sponsoreita, ja USL San Diego ei eroa. Tuleeko paikallinen yritys pelipaidan eteen ja opasteille stadionin ympärille kotikilpailuissa?

“San Diego on täynnä yrityksiä, jotka välittävät yhtä paljon San Diegosta kuin mekin.”

Kun osui tämän osan haastattelusta Ricardo syttyi. ”Tämä on ollut niin suuri osa prosessia. En ole yllättynyt, mutta paikallinen jännitys ja tuki on ollut niin suuri. San Diegon liike-elämän yhteisössä on niin paljon jäseniä, jotka haluavat olla osa tätä. Yritysten omistajat tietävät, että San Diego on jalkapallokaupunki. Haluamme pysyä "uskollisina maaperälle", mikä tarkoittaa paikallisia liikekumppanuuksia. San Diegon yritysmaailman havaitsemien ja kuullien jännityksen määrä on mahtava. Muista, että olemme yksi harvoista urheilulajeista, jotka käyttävät kumppaneitamme ylpeänä sydämestämme, ja San Diego on täynnä yrityksiä, jotka välittävät yhtä paljon San Diegosta kuin mekin. ”

PELAAJAN rekrytointi? Se tapahtuu…

Jokainen on innostunut tietämään, miltä listasta näyttää. Onko nyt aktiivista partiointia? Missä USL San Diego etsii pelaajia? Miltä se näyttää? Lentävätkö ihmiset ympäri maata vai maailmaa etsimään pelaajia? Tuleeko listana sekoitus ammattilaisten debyyttejä ja kokeneita ammattilaisia?

“" Kynää paperille "ei ole vielä ollut."

Facebook-ryhmän huhu sanoi, että pelaajia on allekirjoitettu, mutta joukkue ei voi ilmoittaa se vielä. Kysyin Ricardolta, onko siinä huhussa totuutta. Hän vastasi: "Ei," kynä paperille "ei ole vielä ollut. Landonilla on kuitenkin joitain pelaajia, joiden kanssa hän on jo keskustellut. "

MITEN LANDON EHITTÄÄ PELAAJIA? Hänellä on laaja verkosto…

Landon Donovan vastaa tuotteesta kentällä. Jokaisen allekirjoittavan pelaajan on läpäistävä hänet. Kuinka hän löytää pelaajia? Ricardo kertoi minulle, ”Landon on ollut kovasti töissä tutkimalla ja tunnistamalla pelaajia kaikilta tasoilta. Hän haluaa korostaa pelaajia, joilla on paikallisia San Diegon siteitä, ja pelaajia, jotka jakavat arvomme ja intohimomme yhteisöön. Uransa aikana hän on rakentanut valtavan suhteiden verkoston kokemuksensa ja pelitietojensa lisäksi. Hän on tavoittanut pelaajat, valmentajat ja johtajat ympäri maailmaa. Hän kuulee myös heiltä jatkuvasti. Nykyiset ammattilaiset, pelaajat ulkomailla, nuoret pelaajat, kokeneemmat pelaajat. Landon etsii niitä kaikkia. "

" … hän etsii kaikkialle. Ulkomailla, Yhdysvaltojen ja etenkin Meksikon yli. ”

Ricardo jatkoi:” Landon kertoi sinulle, muista, että hänen perimmäisenä tavoitteensa olisi olla kaksikymmentäkaksi San Diegon pelaajaa sisältävä henkilöstöluettelo. Se on hieno tavoite ampua, mutta se on tällä hetkellä melko epäkäytännöllinen. Joten hän korostaa pelaajia, joilla on San Diegon siteet, mutta hän etsii kaikkia. Ulkomailla, Yhdysvaltojen ja etenkin Meksikon yli. ”

KANSAINVÄLISET PELAAJAT? Meitä sallitaan seitsemän.

Onko USL: llä sääntöjä, jotka ohjaavat joukkueen luetteloita? Ricardo selitti: ”Aivan kuten MLS, myös USL Championship -joukkueiden luetteloissa sallitaan seitsemän kansainvälistä pistettä. Pelaajalla on oltava Yhdysvaltain kansalaisuus tai vihreä kortti voidakseen pitää kotimaista pelaajaa. Odotan, että meillä on todennäköisesti joitain kansainvälisiä toimijoita, etenkin koska yhteisömme on läheisiä siteitä Meksikoon, mutta liigaa ja USSF: ää kohden meillä on vain seitsemän. ”

TRYOUTS? Pysy kuulolla…

Joukkueen verkkosivujen UKK: n mukaan kokeiluja järjestetään. Kuinka potentiaaliset pelaajat saavat lisätietoja siitä? Ricardo vastasi: ”Kun tiedämme, pelaammeko vuonna 2020 tai 2021, pystymme ilmoittamaan kokeiluista. Kaikkien pelaajien, jotka haluavat kokeilla, tulee lähettää meille sähköpostia [info@uslsandiego.com]. Luemme todella jokaisen sähköpostin. ”

HELMIKUU 2020 RAKENNUKSET? Onko huhu totta?

On myös huhuja, että joukkue piikittelee helmikuussa 2020. Totuus siihen, Ricardo?

Joviaalisella naurulla Ricardo vastasi: "Kyllä, olen kuullut ihmisten sanovan, että . Mutta mitään virallista ei ole vielä. Jos pelaamme vuoden 2020 kautta, niin vastaus on todennäköisimmin ”kyllä”. Meidän olisi aloitettava kauden esikausi ja korvausvaatimukset helmikuussa 2020. Meillä olisi yhdistelmä kauden ulkopuolisia suljettuja huutoja ja ystävyysotteita, jotka ovat avoinna yleisölle. . Ja jos saamme vihreän valon vuodelle 2020, ne tulevat olemaan helmikuussa 2020. Pysy kuulolla. ”

MITÄ SAN DIEGON MUISTA PRO-TEIMISTA?

USL San Diego haluaa selvästi” pysyä kaistallaan ”ja Älä ole huolissasi muiden liigaten muista joukkueista. Mutta 1904fc on ilmoittanut uuden liigastansa (NISA) ja vuokrasopimuksen Mission Valley -stadionilla. Kysyin epäröivät Ricardoa siitä, mutta ihmiset puhuvat siitä.

”San Diegolla on intohimoinen ja syvä jalkapallo-faneja. Mitä enemmän jalkapalloa, sitä parempi. ”

Ricardo huomautti:” Olemme jalkapalloyhteisö. Tietysti ihmiset puhuvat siitä, joten haluaisin mielelläni käsitellä sitä. San Diegolla on intohimoinen ja syvä jalkapallo-faneja. Mitä enemmän jalkapalloa, sitä parempi. Olemme kaikki rakentamassa kaunista peliä kaikilla tasoilla – ammattilaiset, amatöörit ja nuoret. Joten voiko San Diego tukea kahta ammattilaisjalkapallojoukkuetta? Ehdottomasti. Meille se keskittyy USL Championshipiin. Tämä on todistettu liiga yli 30 Pohjois-Amerikan kaupungissa, joka vetää jopa 20 000 fania. Se on myös yhteisölle sitoutunut liiga, joka rakentaa klubeja ruohonjuuritasolta. Laskemme aloituskauden ja avajaisillan päiviä. ”

RIVALRIT ovat upeita, ja parhaat niistä tapahtuvat yksin.

Kilpailuviikko MLS: ssä on alkamassa. Kilpailut ovat mahtavia. Kuka on USL San Diegon kilpailija?

Ricardo vastasi: ”Upea kysymys, ja yksi faneillemme. Kuten useimmat kilpailut, ne tapahtuvat kaikki yksin. Se tulee olemaan orgaanista. Ne ovat parhaita kilpailuja. ”

PYSYY HÄNTÄMINEN….

Lisätietoja USL San Diegosta (lippujen hinnat, 2020 tai 2021? Jne.) Napsauta tätä.

Kiitos, Ricardo ja USL San Diego, että käytit aikaa saadaksesi nämä tiedot SoccerNation-lukijoille. Odotamme pitävän kaikkia ajan tasalla kaikkien kiinnostavien ilmoitusten kanssa, jotka varmasti tulevat!